جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت هرات برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱ - ۱۴:۱۴
جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت هرات برگزار شد

۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
چهل‌ویکمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت هرات با حضور داشت روساء زراعت، عدلیه، استخبارات، سرحدات، اقوام و قبائل، شهرسازی و مسکن، مستوفیت، شاروالی، معاون قومندانی امنیه، آمر کدستر و آمر قضایای امارت برگزار گردید.
در این جلسه در مورد ‌اعزام هیئت مسلکی به ساحه کاریز جغرات واقع ولسوالی گذره جهت تشخیص حدود فاصل ساحه، تطبیق قباله به ساحه و تشخیص تاریخ تصرف افراد و اشخاص بالای ساحه متصرفه و  اعزام هیئت به ساحه رباط سرخ ولسوالی کرخ جهت تشخیص قطعه 498 جهت تشخیص حدود، کروکی، سکیج، تطبیق قباله و مشخص نمودن تاریخ تصرف اشخاص بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
 همچنان در این جلسه پیرامون ارائه جزئیات کاری سه روزه هیئت اعزامی به ساحه رباط سرخ، ارائه معلومات در مورد نقشه‌های کدستری ساحه کاریز ملا ناسفند و  کاریز بیدک و منطقه ناگهان بحث صورت گرفت.
در همین حال  در این جلسه روی مکتوب واصله از قومندانی امنیه در مورد موضوع شهرک پولیس که در معرض غصب قرار گرفته بود، اتخاذ تصمیم که قومندانی امنیه اراضی را نشانی نموده و تابلو نصب نماید که از معرض خطر غصب مصوون بماند، بحث درمورد مکتوب واصله از ریاست دفتر وزارت زراعت جهت معلومات درمورد املاک ساحه مسلخ، صحبت در مورد ساحات علفچری و دشت‌های امارتی واقع در ولسوالی‌ها که در معرض تعرض قرار دارند نیز صورت گرفت .

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها