احیاء ۶۳ هکتارعلفچر در ولسوالی خاش ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۵:۴۲
احیاء ۶۳ هکتارعلفچر در ولسوالی خاش ولایت بدخشان

۳۰ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
به اساس گزارش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، ساحه ۶۳ هکتار علفچر که به نسبت چرای مفرط مالداران در قریه دهنو ولسوالی خاش تخریب گردیده بود احیاء گردید.
مدیر علفچرهای آمریت تنظیم منابع طبیعی  ولایت بدخشان می گوید این علفچر در چوکات پروژه انکشافی منابع طبیعی و در هماهنگی مردم محل از طریق کشت تخم علوفه جات مغذی، اعمار چکدم و ساخت یک باب ذخیره آب در ساحه یک هزار۴۷۱ مترمربع دوباره احیاء گردیده‌ است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها