نظارت از پروژهای موسسه رفاه اسلامی در مرکز ولایت دایکندی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۵:۱۹
نظارت از پروژهای موسسه رفاه اسلامی در مرکز ولایت دایکندی

۲۱ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
از جریان کار پروژه های ساختمانی هایدروتخنیکی موسسه رفاه اسلامی توسط انجنیر سروی تخنیکی آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی نظارت گردید. 
از پروژه های ساختمانی شامل (چکدم، دیوار استنادی، سربند، و کانال) که توسط موسسه رفاه اسلامی در سال ۱۴۰۲ در ولسوالی مرکز ولایت دایکندی اعمار می‌گردد روند نظارت به صورت یومیه جریان دارد.
 از جریان کار پروژه های چکدم واقع در قریه سر نیلی، دیوار استنادی قریه سنگموم، ذخیره آب قریه غروج سنگموم، سربند آب و دیوار استنادی قریه غدار، دیوار اسنادی و کانال قریه لزیر به اساس نوبت نظارت صورت می گیرد و در جریان نظارت  هدایات و مشوره‌های تخنیکی در هر مرحله از کار به اساس ضرورت داده شده و الی ختم پروژه ادامه دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها