مالداری در ولایت بادغیس، طی سال جاری دوباره جان گرفته است.

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۴:۱۰
مالداری در ولایت بادغیس، طی سال جاری دوباره جان گرفته است.

۱۷ سنبله ۱۳۹۸
مالداری در ولایت بادغیس، طی سال جاری دوباره جان گرفته است.
مالداری در این ولایت به دلیل خشک‌سالی‌های اخیر، شدیداً خساره‌مند شده بود.
براساس آمار جمع‌آوری شده توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، تعداد گاوها در این ولایت از ۸۵ هزار و ۸۳۶ راس در سال‌های گذشته، امسال به ۲۱۹ هزار و ۳۴۹ راس افزایش یافته است. این رقم، بیش از دوونیم برابر افزایش را نشان می‌دهد.
هم‌چنین تعداد گوسفندان نیز از ۶۶۸هزار و ۳۲۱ راس به یک‌میلیون و ۹۲۲هزار و ۶۴۶هزار راس رسیده است. هم‌چنین تعداد بزها نیز حدود ۳۵ درصد افزایش یافته‌ است.
این درحالیست که مالداری در ولایت بادغیس طی سال گذشته، حدود هفتاد درصد صدمه دیده و نزدیک به درصدشان تلف شد.
بارندگی‌های کافی و سبز شدن چراگاه‌ها به جان گرفتن دوباره مالداری در بادغیس کمک کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها