برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ۶۰ تن از دهقانان پیشقدم ولایت غور

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۳:۴۱
برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ۶۰ تن از دهقانان پیشقدم ولایت غور

۱۵ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی را  به منظور ارتقاء سطح آگاهی ۶۰ تن از دهقانان  شهر فیروز کوه دایر نمود.
این ورکشاپ با سخنرانی مولوی غلام محمد کاظم رئیس اداره زراعت ولایت غور آغاز گردید و آقای کاظم یکی از مسوولیت‌های مسوولان زراعت را راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی جهت بلند بردن سطح آگاهی‌دهقانان عنوان نمود تا با زراعت و مالداری مطابق به شرایط روز آشنا شوند.
در این برنامه در رابطه به احداث باغ‌های عصری، معرفی تخم‌های بذری اصلاح شده گندم، رویش‌های وقایع امراض و آفات بالای درختان مثمر، روش‌های بسته بندی محصولات زراعتی، معرفی نسل‌های اصلاح شده گاوهای شیری و سایر موضوعات مرتبط به زراعت و مالداری برای اشتراک کننده گان ارائه نمودند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها