تدویر جلسه پیرامون حمایت از محصولات لبنی داخلی و چگونگی کنترول شیر پودری

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۱ - ۱۱:۲۲
تدویر جلسه پیرامون حمایت از محصولات لبنی داخلی و چگونگی کنترول شیر پودری

 مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به منظور حمایت از محصولات لنبی تولیدی و حمایت از مالداران و فارم‌های گاوداری با شماری از نماینده گان اتحادیه گاوداری از جنوب کشور جلسه برگزار کرد.
معین زراعت و مالداری پیرامون اهمیت سکتور مالداری به خصوص سکتور گاوداری سخن زده افزود" مالداری یک بخش اساسی در وزارت زراعت بوده و از جمله آن  شیر که یک محصول با ارزش بوده و  نیاز است  توجه جدی به آن باید مبذول گردد. مالداران کشور باید تقویت گردند، محصولات لبنی صحی و با کیفیت در درسترس همشریان قرار داده شود و از همه مهمتر به صحت انسان‌ها از طریق استفاده محصولات صحی توجه بیشتر گردد و  هم‌چنان جلو تقلب گرفته شود".
 در همین حال مالداران اتحادیه گاوداری در جنوب کشور خواستار افزایش تعرفه گمرکی بالای شیر پودری به منظور حمایت از تولیدات مالداری داخلی گردیدند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از اقدامات پیرامون اولویت‌دهی محصولات داخلی سخن زده افزود" در این مورد جلسات مقدماتی صورت گرفته و جلسات بعدی با اشتراک وزارت خانه‌ها عنقریب صورت خواهد گرفت تا در زمینه تصمیم مدبرانه گرفته شود که از یک طرف مالداران و فابریکه‌ها متضرر نشود و از جانب دیگر قیمت شیر برای مستفدین بلند نرود ".
 مسوولان اتحادیه متذکره ضمن قدرانی از کارکردهای وزارت زراعت خواستار توجه بیشتر در زمینه حمایت از محصولات مالداری کشور شدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS