دیدار وزیر زراعت با رییس یونما

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۸/۴ - ۱۴:۲
دیدار وزیر زراعت با رییس یونما

۵ عقرب ۱۴۰۲
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با روزا اوتونبایوا نماینده سازمان ملل متحد برای افغانستان و اتول گوپتا هماهنگ کننده منابع تمویل کننده سازمان ملل برای افغانستان ملاقات کرد.
خانم روزا اوتونبایوا در این دیدار در مورد کنفرانس سازمان ملل برای مساعدت‌های کوچک که قرار است در ۳۰ اکتوبر دایر گردد معلومات اراییه نموده گفت:" قرار است نشستی در تاریخ ۳۰ اکتوبر با اشتراک نهادها، بانک‌ها و کشورهای کمک کننده دایر شود تحت عنوان کنفرانس مساعدت‌های کوچک، این کمک‌ها می‌تواند برای تغییر مثبت زندگی مردم و بهبود کاربارشان موثر واقع شود، چون در گذشته بسیاری از کمک‌ها رایگان و بدون پلان مصرف توزیع شده‌است، این کنفرانس دایر می‌شود تا کمک‌ها تنظیم شده و بر اساس فعالیت دهقانان، صنعت‌کاران، کسبه‌کاران، مالداران و تمام شرکت‌ها و شخصیت‌های فعال در آن سهیم شوند، این فعالیت در ۳۵ کشور دیگر نیز راه‌اندازی شده و نتیجه مثبت بدست آمده‌است، حالا می‌خواهیم این کار در افغانستان راه‌اندازی شود، چون امارت توانسته است در مدت کوتاه با تدبیر خردمندانه در برابر کشت و کار مواد مخدر موفقانه کار کند، در این پروژه نهادهای بین‌المللی، کشورهای جهان، بانک‌ها، حکومت‌ها، سکتور خصوصی و در مجموع اکثریت مردم بصورت مستقیم و غیر مستقیم سهیم شده می‌توانند،  از شما دعوت می‌کنیم در این کنفرانس اشتراک کنید".
در همین حال مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت از ابتکار و راه‌اندازی این کنفرانس استقبال نموده گفت:" از فعالیت شما تقدیر می‌کنیم، چون در ملاقات قبلی موضوعات اساسی را به شما یاد داشت داده بودیم که به آن توجه نمائید، آرزو داشتیم که کاری می‌کنید، یکی از این کارها راه‌اندازی این کنفرانس است که در چارچوب آن زنان و مردان در قریه‌ها و مناطق دور دست مستفید می‌شوند، این کنفرانس نفس تازه برای تحرک مردم خواهد بود، مسوولیت ما تامین کردن مواد غذایی مردم است، در وزارت زراعت به این فکر هستیم که چگونه می‌توانیم غذایی مردم خود را تامین کنیم و مردم از مهاجرت و فقر خلاص شوند، آرزو دارم که این کنفرانس دریچه نو را برای دهقانان مالداران این ملک باز کند  تا بتوانیم به سمت استقلال غذایی برویم ".

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها