جلسه‌ای به منظور اولویت‌دهی استفاده از محصولات داخلی، در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۴ - ۱۴:۶
جلسه‌ای به منظور اولویت‌دهی استفاده از محصولات داخلی، در وزارت زراعت برگزار شد

۲۴ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
نشست مشورتی جهت تهیه طرزالعمل استفاده از محصولات زراعتی، میوه‌ای و مالداری افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با حضور روساء و مشاوران وزارت‌های امور داخله، عدلیه، استخبارات و وزارت زراعت دایر شد.
این نشست بر اساس هدایت امیرالمومنین حفظه ‌الله دایر شده تا طرزالعملی در جهت چگونگی استفاده از محصولات زراعتی و مالداری ترتیب گردد که بر اساس آن نیروهای دفاعی و امنیتی در مینوی غذایی شان از آن استفاه نمایند.
در این جلسه در مورد مقدار تولیدات میوه، غله، لبنیات و همچنان واردات، صادرات و نیازمندی‌های مواد خوراکی از سوی مسوولان حاضر معلومات ارائه گردید.
همچنان پس از بحث و تبادل نظر میان اعضای جلسه  کمیته‌ای جهت تهیه طرزالعمل اولویت‌دهی در استفاده از محصولات داخلی در ادارات امارتی موظف گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها