آموزش دهی نزدیک به ۳۰۰ دهقان در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۰ - ۱۲:۶
آموزش دهی نزدیک به ۳۰۰ دهقان در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

 کارمندان اداره زراعت کابل  و موسسه پکو در ادامه همکاری‌های گذشته این بار برای نزدیک به ۳۰۰ نفر دهقان قریه جات مختلف ولسوالی شکر دره آموزش‌های فنی و مسلکی کشت گندم راه‌اندازی نمودند.
این برنامه بخاطر کشت و کمپاین گندم خزانی راه‌اندازی شده و قرار است یک مقدار تخم‌های اصلاح شده بذری گندم نیز همراه با کود سیاه و سفید برای دهقانان توزیع شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS