از شکار پرنده گان در ولسوالی قعله‌ذال ولایت کندز جلوگیری به عمل آمد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۰:۱۶
از شکار پرنده گان در ولسوالی قعله‌ذال ولایت کندز جلوگیری به عمل آمد

کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی قعله ذال ولایت کندز از شکار پرنده گان بومی آن ولسوالی جلوگیری نمودند.
پرسونل مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی قعله ذال و با هماهنگی مسوولان ولسوالی مانع شکارپرنده‌گان کم‌یافت شده و تعدادی از پرنده‌گان را از نزد شکارچیان گرفته و دو باره به طبیعت رها کردند.
همچنان به اشخاص متخلف توصیه گردید در آینده از شکار پرنده گان خود داری نمایند. به آن‌ها هشدار داده شد در صورت تکرار همچو اعمال با ایشان برخورد قانونی صورت گرفته و به ارگان‌های عدلی و قضایی معرفی خواهند گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها