دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه تغذیه و آموزش بین المللی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۳ - ۱۰:۵۰
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه تغذیه و آموزش بین المللی

۱۳ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در دفتر کارش با مسوولان موسسه تغذیه و آموزش بین المللی(NEI) که در بخش تولید و پروسس سویابین کار می‌کنند دیدار کرد.
مسوولان موسسه متذکره گزارش فعالیت‌های‌شان را در بخش ایجاد قطعات نمایشی در چهار ولایت ( بلخ، ننگرهار، لغمان و هرات) را به معین زراعت و مالداری وزارت زراعت بیان کردند و همچنین خواستار ادامه همکاری‌های وزارت زراعت در تطبیق پروژه‌ها ها‌ی‌شان شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری کارکردهای موسسه تغذیه و آموزش بین المللی موثر دانسته و اطمینان همکاری را با موسسه متذکره سپرد.
موسسه متذکره در بخش پرورش سویابین برای دهقانان همکاری می‌کند که امسال ۴۵ قطعه نمایشی  سه جریبه در بلخ، ۲۹ قطعه در ولایت ننگرهار ، ۱۱ قطعه در لغمان و در ولایت هرات ۱۵ قطعه نمایشی را در همکاری با وزارت زراعت احداث کرده اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها