تصویب ۳۰ میلیون افغانی تمویل مالی اسلامی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۳ - ۱۰:۲
تصویب ۳۰ میلیون افغانی تمویل مالی اسلامی

۱۳ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
جلسه کمیته اعتبارات صندوق انکشاف زراعت که تحت اثر وزارت زراعت فعالیت دارد به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه که با حضور انجینر عبدالغفور غفاری رییس صندوق انکشاف زراعت و شماری از مسوولان صندوق برگزار شده بود در آن قراداد مبلغ ۳۰ میلیون افغانی خدمات اسلامی تمویل مرابحه با شرکت  پوسس حبوبات و برنج رغون انصاف تصویب شد.
وزارت زراعت به منظور حمایت از سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت و مالداری خدمات اسلامی وکاله و مرابحه را از طریق صندوق انکشاف زراعت برای دهقانان و سکتور خصوصی اراییه می‌نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS