جلسه‌ی جهت به اجاره دهی زمین‌‌ شهرک‌های که  امارتی تثبیت شده برگزار شد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲ - ۱۰:۱۸
جلسه‌ی جهت به اجاره دهی زمین‌‌ شهرک‌های که  امارتی تثبیت شده برگزار شد 

۱ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف به اجاره دهی زمین‌ شهرک‌های که زمین آن پس از بررسی کمیسون جلوگیری از غصب امارتی تثبیت گردیده است برگزار شد.
مطابق به هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان به منظور جلوگیری از بی سرپناه شدن باشنده گان شهرک‌های که زمین‌ آن امارتی تثبیت گردیده است، پس از امارتی تثبیت شدن زمین برای باشنده گان شهرک‌ها زمینی که بالای آن تصرف دارند از طریق یک طرزالعمل به اجاره سپرده می شود.
به همین منظور جلسه‌ی به منظور به اجاره دهی زمین‌های شهرک حاجی جنت گل واقع ناحیه ۲۱ شهر کابل که قبل به گونه خودسر از سوی زورمندان محلی بالای زمین‌های امارتی احداث گردیده بود و پس از بررسی کمیسون جلوگیری ازغصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده امارتی تثبیت گردیده است در وزارت زراعت برگزار شد.
شهرک متذکره که در آن در حدود چهل هزار خانواده بودباش دارد در زمین‌های امارتی احداث شده است و مطابق به حکم رهبری امارت اسلامی به منظور جلوگیری از بی سرپناه شدن باشنده گان شهرک متذکره زمین‌ شهرک برای متصرفین آن به اجاره داده می شود.
این جلسه‌ که با حضور داشت مسولان ریاست‌های اجاره دهی  و تصفیه و تثبیت ملکیت وزارت زراعت برگزار شده بود در آن چگونگی سروی، تثبیت  ابعاد و حجم ملکیت‌ها و ساخت طرزالعمل و یا مقرر جهت به اجاره دهی زمین‌های شهرک حاجی جنت گل واقع حوزه بیست یکم شهر کابل به بحث گرفته شد.
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت در این جلسه  به دو گروه کاری مشخص وظیفه سپرد تا رهنمودی را به منظور سروی،  تثبیت ابعاد و حجم ملکیت‌ها و همچنان طرزالعمل چگونگی به اجاره دهی زمین را  ساخته و غرض نهایی سازی به جلسه بعدی پیشکش نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها