دیدار رییس عمومی تحقیقات زراعتی با تیم تخنیکی تیکا 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۱۵:۴۴
دیدار رییس عمومی تحقیقات زراعتی با تیم تخنیکی تیکا 

۲۶ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی نصرت الله طلحه رییس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دفتر کارش با تیم تخنیکی آژانس هماهنگ کننده کمک‌های ترکیه در افغانستان ( تیکا) دیدار کرد.
این دیدار به هدف معرفت همکاران تخنیکی و مسلکی و شریک سازی معلومات تخنیکی  میان دو طرف صورت گرفت.
در این دیدار مولوی نصرت الله طلحه رئیس عمومی انستیتوت تحقيقات زراعتی از خدمات دفتر تیکا در راستی سکتور زراعت، تعلیم و تربیه، تربیت بدنی و محیط زیست قابل قدر دانسته و خواستا بیشتر سازی این کمک در تمام بخش‌ها خصوصا در انتقال تکنالوژی‌های مناسب و جدید زراعتی و اقتصادی به منظور کمک به دهاقین افغانستان شد. 
در همین حال تیم تخنیکی دفتر تیکا راجع به فعالیت‌های دفتر شان معلومات آرائه نمودند و  جهت انتخاب مناسب سکتور ها جهت تطبیق پروژه های منظم کمکی و به موقع و  بدیل کشت کوکنار برای دهاقین افغانستان خواستار مشوره و همکاری گردیدند.
در اخیر رئیس عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی توضیحات عمومی در باره فرصت‌های زراعت، شش زون اقلیمی، تعداد فارم‌های تحقیقاتی، زمان کاشت و برداشت نباتات مهم اقتصادی را بیان نموده  و تعهد هرگونه همکاری  برای کامیابی برنامه‌های خدماتی دفتر تیکا در تمام نقاط کشورسپردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۶:۱
Background image

ورود ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری مساعدتی اوزبیکستان به افغانستان

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه همکاری‌های زراعتی میان افغانستان و کشورهای همسایه، جمهوری اوزبیکستان ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری را به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان مساعدت کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۹
Background image

توزیع وسایل باغچه خانگی برای دهاقین در دایکندی

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه، وسایل باغچه خانگی را برای شماری از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
این وسایل شامل آب‌پاش، بیل، کج‌بیل،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۸
Background image

هیئت وزارت زراعت برای افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت به پکتیا سفر کرد

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت در سطح زون‌ها، به ولایت پکتیا سفر کرد.
در پی این سفر، نشستی در مقام ولایت. . .

بازگشت به خبرها