جلسه‌ی ‌به منظور نظارت و بهبود امور ولایتی وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۸:۱۷
د کرنې وزارت د ولایتي چارو د ښه والي او څارنې په موخه غونډه دائره شوه

جلسه‌ی به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور نظارت و بهبود امور وزارت زراعت در ولایات برگزار شد.

این جلسه که به منظور نظارت، ارتقای ظرفیت، بهبود سیستم های کاری، تقویت روند گزارش دهی و گزارش گیری میان مرکز و ولایات با حضور روئسای مالی و حسابی، تهیه و تدارکات، اجاره دهی، تخنیک و ترانسپورت، منابع بشری، عشر و زکات برگزار شده بود در آن فیصله صورت گرفت که ریاست‌های فوق الذکر باید  طرزالعملی را ترتیب و غرض تطبیق به ولایت‌ها ارسال نمایند و همینگونه هیئتی را به ولایت‌ها ارسال نماید که موارد تعین شده را تطبیق و نظارت نماید.
 بر این اساس ریاست مالی و حسابی مسوولیت دارد که  در بخش مالی و بودیجه سازی مصارف بودیجه نظارت نماید که ولایت‌ها از چه طریق و به کدام مقصد پول را به مصرف می‌رسانند، دوران مصرف پول جریان عواید آن چگونه است و سرچشمه‌های جدید عایداتی آن کدام است آن را باید تثبیت نماید.
همچنان ریاست تخنیک و ترانسپورت  وظیفه دارد که وسایط نقلیه، قبل از فتح و بعد از فتح را تثبیت و تفکیک نموده و به گونه دامدار از آن نظارت نماید همینگونه ریاست اداری از دارایی‌های منقول و غیر منقول وزارت زراعت حراست نماید به همین ترتیب ریاست عمومی عشر و زکات چون یک ریاست جدید التاسیس است باید برنامه‌های ارتقای ظرفیت را برای کارمندان خویش تدویر نماید و سیستم‌های را به منظور چگونگی جمع‌آوری و ارسال عشر و زکات  به مرکز ترتیب نماید.
در همین حال معین مالی و اداری به ریاست اجاره دهی وزارت زراعت مسوولیت سپرد تا قرار دادهای اجاره زمین که از سوی آن ریاست عقد گردیده است را به گونه کامل تطبیق نماید چون برخی از قراردادها با زمین مطابقه ندارد  و قرارداد با یک مشخصات عقد گردیده است و زمین با مشخصات دیگر می‌باشد.
در این جلسه فیصله صورت گرفت که تمام ریاست‌ها طرح های خویش را جهت بهبود امور ولایتی ترتیب نموده به معینت مالی و اداری پیشکش نمایند تا به اساس آن یک طرزالعمل جامع ترتیب گردیده و به ولایت‌ها ارسال گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها