در بیست و نهمین نمایشگاه  خزانی محصولات زراعتی غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۳ - ۱۵:۳۸
در بیست و نهمین نمایشگاه  خزانی محصولات زراعتی غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

قرار است بیست‌ونهمین نمایشگاه خزانی  محصولات زراعتی از طرف ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت برای چهار روز از تاریخ بیست‌وشش تا بیست‌نهم میزان سال ۱۴۰۲ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و ده‌ها هزار بادیدکننده در بادام‌باغ کابل برگزار شود.
محصولات خوش‌کیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسس‌شده زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهال‌های مثمر و غیر مثمر، دستگاه‌های تولید برق آفتابی، فعالیت‌های زراعتی  و تولیدات صنایع دستی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.
دهقانان و تولیدکننده‌گان می‌توانند از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی غرض همکاری‌های آینده قرارداد، تفاهم‌نامه و تعهد عقد کنند. 
بنا بر این، به آگاهی همه شرکت‌هایی که در بخش تولید محصولات زراعتی، باغداری، مالداری و آبیاری فعالیت دارند، رسانیده می‌شود که غرفه‌های این نمایشگاه برای نمایش محصولات شما، از ۱۴ سنبله تا ۲۴ میزان ۱۴۰۲، توزیع می‌گردد. مهربانی کنید و برای ثبت و اخذ غرفه به آمریت نمایشگاه زراعتیِ ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، تشریف بیاورید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها