برنامه آموزشی برای ۱۲۰ مالدار در ولسوالی علی آباد ولایت کندز تدویر گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۶/۱۱ - ۱۱:۲۵
برنامه آموزشی برای ۱۲۰ مالدار در ولسوالی علی آباد ولایت کندز تدویر گردید

۱۱ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز برای  تعداد ۱۲۰ تن از مالداران ولسوالی علی آباد در همکاری کمیته هالند  برای افغانستان ورکشاپ آموزشی تحت عنوان جمع آوری پشم و کرک بز و گوسفند راه اندازی نمود.
 برای این مالدارن موضوعات فنی و مسلکی در رابطه به طریقه جمع آوری پشم و کرک بز و گوسفند بشکل نظری و عملی آموزش داده شد.
 قابل ذکر است این برنامه در ۶ گروپ که هر گروپ شامل ۲۰ نفر بوده از طرف داکتر وترنران آموزش داده شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها