رئیس  زراعت ولایت پروان از جریان رفع حاصل انگور دیدن نمود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۸ - ۱۶:۱۹
رئیس  زراعت ولایت پروان از جریان رفع حاصل انگور دیدن نمود

۸ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از جریان پروسه رفع حاصل انگور، خشک نمودن انگور، در فضای باز آفتابی (کشمش سرخ)، خشک نمودن انگور در کشمش خانه‌ها توسط محلول پوتاشیم کاربونیت (کشمش سبز) و از جمع آوری انگور در باغات انگور در ولسوالی بگرام ولایت پروان نظارت نمودند.
رئیس زراعت پروان ضمن قدردانی از کارکردهای باغداران انگور، ایشان را تشویق نموده  و وعده هر نوع همکاری را برای شان تعهد سپرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها