تدویر نشست کاری هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کندز 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۱۰:۱
تدویر نشست کاری هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کندز 

جلسه جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده امارتی ولایت کندز تحت ریاست مولوی امان الله حسن ریییس زراعت کندز برگزار شد  در این نشست روی چندین مورد از زمین‌های تحت بررسی صحب گردید. 
بررسی ۱۳ جریب زمین شهرک رئیس آباد،۶۱جریب زمین حلقه کول، ۴۰جریب زمین ساحه قلم گذر ولسوالی امام صاحب، دونیم جریب زمین ساحه مدرسه علی آباد و ۶ باب دوکان ملکیت شاروالی از موارد قابل بحث این نشست بودند. 
در نتیجه فیصله این نشست موازی  ۶۱جریب زمین ساحه حلقه کول و۶ باب دوکان ملکیت شاروالی امارتی تثبیت و فیصله به استرداد آن گردید.
از سوی دیگر فیصله شد موازی ۴۰جریب زمین ساحه قلم گذر منحیث زمین امارتی تثبیت وهدایت داده شد تا تحقیقات آن از طریق سکرتریت تکمیل گردد تا در مورد استرداد آن اجراات لازم صورت گیرد. 
همچنان در خصوص موازی دونیم جریب زمین ساحه مدرسه علی آباد هئیت توظیف گردید تا اسناد دست داشته متصرف زمین را بالای ساحه تطبیق و ازنتیجه آن گزارش ارایه نمایند تا برویت آن اجراات صورت گیرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها