دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۹:۳۲
دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران 

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش در جریان سفر به کشور ایران با محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی ایران دیدار کرد.
در این دیدار دو طرف بر موجویت مشترکات زیادی میان افغانستان و ایران تاکید کرده و پیرامون تشریک تجارب در بخش زراعت، آبیاری و مالداری سخن زدند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این دیدار در مورد بخش‌های کاری وزارت زراعت به وزیر  جهاد کشاورزی ایران معلومات اراییه کرده افزود" افغانستان و ایران یک جغرافیا است و  دو کشور دارای فرهنگ و مشترکات زیادی می‌باشند و نیاز است که در بخش زراعت و سایر بخش‌ها  با هم به گونه مشترک کار نمایند و زراعت این دو کشور را رشد دهیم چون مسوول تامین مواد غذایی و مصونیت غذایی یک کشور وزارت زراعت آن می‌باشد پس بیاید باهم در رونق بخشیند دسترخوان مردم ما کار نمایم".
در همین حال محمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی ایران تغییرات در بخش زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان را مثبت ارزیابی کرده و تعهد همکاری را در بخش‌های فوق سپردند" ما می‌خواهیم که با امارت اسلامی روابط خوبی داشته باشیم و در بخش زراعت به گونه مشترک کار نمایم و در بخشی که ما به شما نیاز داریم شما همکاری نمایید و همینگونه در بخشی که شما به ما نیاز دارید ما همکاری نمایم و تبادل نظر و افکار میان ما صورت گیرد چون امارت اسلامی و ما کشور های داری زبان، فرهنک و دین مشترک می‌باشیم".
در این دیدار همچنان از سوی مسوولان تخنیکی دو کشور پیرامون تقویت همکاری‌ها در بخش ارتقای ظرفیت کارمندان و متخصصین دو کشور، سرمایه گذاری در بخش زراعت و مالداری، برگزاری دوره های کوتاه مدت و درازمدت آموزشی برای متخصصین و سایر بخش‌های تخنیکی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در جریان این دیدار فضل محمد حقانی سفیر امارت اسلامی افغانستان در تهران، انجینر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و قرنطین، داکتر مختار محسنی رییس صحت حیوانی وزارت زراعت، حشمت الله شهرانی، میرویس خوگیانی و برکت الله مشاورین مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها