جلسه هماهنگی ریاست های معینیت مالی و اداری  وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۹:۳۵
جلسه هماهنگی ریاست های معینیت مالی و اداری  وزارت زراعت برگزار شد

جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی فضل‌الباری فضلی معین و اداری و اشتراک رییسان مربوطه آن دایر گردید.
در این جلسه روی موضوعات تثیبیت، ارزش یابی و تجدید قرارداد جایدادهای مازاد وزارت زراعت، مشکلات ترانسپورت، تصمیم در مورد پیشهادات ولایات، خریداری گندم و نگهداری‌ آن در سیلوی مرکزی، گزارش تعینات سال 1402 در بخش‌های دولتی و قراردادی، حاضری کارمندان و خریداری اجناس و پروسه تدارکاتی آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
معینیت مالی و اداری وزارت زراعت به گونه دوامدار طبق  ضرورت جلسه اداری را به‌منظور حل مشکلات و سمع شکایات با مسوولین بخش‌های مربوطه دایر می‌نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها