دیدار معین زراعت و مالداری با رییس موسسه اسلامیک ریلیف

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۸:۵۰
دیدار معین زراعت و مالداری با رییس موسسه اسلامیک ریلیف

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با وسیم احمد رییس عمومی موسسه اسلامیک ریلیف (Islamic Relief) و عمیر حسن رییس (Islamic Relief) در افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این دیدار ضمن انتقاد از عدم کار بنیادی طی 20 سال اخیر در افغانستان گفت:« در 20 سال اخیر تمام زیربناهای افغانستان از جمله مکاتب، مساجد، شفاخانه ها، سرک ها و خدمات عامه صدمه دیده است، حالا که امنیت برقرار است، ما در شفافیت کامل زمینه سرمایه گذاری و تطبیق پروژه ها را مهیا می سازیم، مسلمانان که برادر همدیگر و پاره وجود اند باید همکاری نمایند.»
وسیم احمد رییس جهانی اسلامیک ریلیف (Islamic Relief) در این دیدار از امنیت در افغانستان قدردانی نموده گفت:« ما می‌خواهیم در بخش‌های زراعت، مالداری، بخش‌های آبیاری و صحی مردم مسلمان جهان به ویژه افغانستان را کمک و همکاری می‌نماییم تلاش می‌کنیم تا پروژه‌های مختلف را تطبیق نماییم.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد به همکاری موسسات و نهادهای ملی و بین المللی پروژه های زراعتی، مالداری، مدیریت آب را در کشور تطبیق نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها