مراسم بر‌ افراشتن بیرق در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۲۴ - ۱۱:۲۹
د کرنې په وزارت کې د بیرغ پورته کولو مراسم ترسره شو

۲۴ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
مراسم بر افراشتن بیرق امارت اسلامی افغانستان به مناسبت دومین سال روز فتح مقدس کشور  توسط  امارت اسلامی افغانستان از سوی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری  با حضور داشت شماری از روئسا و کارمندان وزارت زراعت در صحن وزارت زراعت با بر افراشتن بیرق امارت اسلامی افغانستان از این روز بزرگداشت به عمل آوردند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت از تلاش‌های مجاهدین امارت اسلامی به منظور رسیدن آزادی و فتح مقدس افغانستان سخن زده افزود" خداوند را هزار بار سپاسگزار هستیم که افغانستان به همت جان نثاری های مجاهدین جان به گفت امارت اسلامی افغانستان و یاری مردم دلیر افغانستان این کشور از اشغال آزاد شد و امروز دومین سال روز آن را بزرگداشت به عمل می آوریم و حالا فرصت برای ما مساعد شده است که در بخش‌های زراعت، آبیاری، مالداری، منابع طبیعی و اراضی با جدیت تمام کار نمایم و وطن خود را به آزادی اقتصادی یعنی خودکفایی برسانیم".
بیست و چهارم اسد مصادف می‌شود به روز فتح کابل و تمام کشور توسط مجاهدین امارت اسلامی افغانستان که دوسال قبل در این روز کابل توسط امارت اسلامی فتح گردیده و افغانستان از اشغال امریکا و متحدینش آزاد گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها