‎جلسه‌ی بمنظور فعال سازی کلینیک‌های سیار نباتی در کاپیسا برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۰ - ۱۴:۲۹
‎جلسه‌ی بمنظور فعال سازی کلینیک‌های سیار نباتی در کاپیسا برگزار شد

جلسه‌ی به رهبری  مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا در خضور داشت خواجه محمد شفیع صدیقی آمر امور زراعتی و با اشتراک کارمندان ریاست عمومی حفاظه نباتات دایر گردید.
‎مولوی  روح الله روحانی در رابطه به نقش کلینیک‌های سیار نباتی افزود که این کلینیک‌ها یک طریقه خوب و موثر در امر رسیدگی، مجادله و مبارزه علیه امراض و آفات نباتی است و دهاقین می‌توانند به مشوره این کامندان فنی به مشکلات باغ ها و مزارع خود رسیدگی نمایند.
‎ آقای روحانی برای آمریت امور زراعتی هدایت داد تا تمامی کلینیک‌های سیار مربوط این ریاست را در مرکز و تمامی ولسوالی های این ولایت فعال نماید که با فعال سازی این کلینیک‌ها در بازارهای مرکز و ولسوالی‌ها تمامی دهاقین و باغداران می‌توانند مشکلات نباتی خویش را با گرفتن مشوره نسخه و ادویه جات لازم حل نمایند

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها