‎ارائه گزارش فعالیت‌های کمیته هالند به وزارت زراعت

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۸:۵۰
‎د افغانستان لپاره د هالند کمېټه کرنې وزارت ته د خپلو فعالیتونو راپور وړاندې کړه

مسوولان کمیته هالند برای افغانستان گزارش فعالیت‌های خویش را به مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت ارائه نمودند.
‎نشستی پیرامون ارائه گزارش فعالیت‌های این نهاد در دفتر معینیت مسلکی وزارت زراعت دایر شده بود و در آن داکتر چالاچیو رئیس کمیته هالند برای افغانستان و دایموند بروسکو مشاور این کمیته همراه انجینران آن حضور داشته و  فعالیت‌های خویش را شریک ساختند.
‎مسوولان این کمیته در مورد فعالیت های شان صحبت کرده و گفتند که فعالیت‌های آن‌ها بیشتر در بخش‌های مالداری می‌باشد و بر ادامه حمایت شان از قشر مالدار افغانستان تاکید کردند.
‎ معین زراعت و مالداری وزارت زراعت نیز تاکید به شفافیت، اخلاص، هم‌آهنگی‌ کارهای این اداره با سکتور زراعت نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها