۸۱ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در پکتیا به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۹:۱۸
۸۱ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در پکتیا به بهره‌برداری سپرده شد

۲ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی و توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری‌ خود، در ولایت پکتیا ۸۱ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو را ساخته و به بهره‌برداری سپرد. ۴۱ ذخیره‌گاه برای نگهداری پیاز و ۴۰ ذخیره‌گاه دیگر برای نگهداری کچالو ساخته شده است. دهقانان مستفیدشده از این خدمات، حالا سالانه نزدیک به ۵۰۰ تُن حاصلات پیاز و کچالوی اضافه از فروش و مصرف‌شان را در این ذخیره‌گاه‌ها می‌توانند نگه بدارند.
کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری (HVCDSP)وزارت زراعت به پیش برده می‌شد.
این ذخیره‌گاه‌ها به هزینه‌ی مجموعی ۴۴ میلیون و ۸۰۶ هزار و ۴۱۸ افغانی ساخته شده است. هزینه‌ی ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز ۲۰ میلیون و  ۱۸۵هزار و ۸۵۸ افغانی و هزینه‌ی ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو ۲۴ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۵۶۰ افغانی بوده است. ۸۰ درصد این مبالغ را وزارت زراعت پرداخته و ۲۰ درصد دیگر را دهقانان مستفیدشونده سهم گرفته‌اند.
هر یک از ذخیره‌گاه‌‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ متریک تن پیاز و کچالو را دارد. جمعاً با این ذخیره‌گاه‌ها، دهقانان پکتیا می‌توانند سالانه در حدود ۴۹۲ متریک تُن پیاز و ۴۸۰ تُن کچالو تولیدی‌شان را نگهداری و در زمان مناسب به بازار عرضه کنند.
سال قبل در ولایت پکتیا ۹۵۰ هکتار زمین کچالو و ۷۳۰ هکتار زمین پیاز کشت شده بود. از این کشت‌زارها در حدود ۱۵ هزار و ۵۸۰ متریک تُن کچالو و ۱۰ هزار و ۹۵۰ متریک تُن پیاز به دست آمده بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS