۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۱۲:۴
۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

۱۷ جوزا ۱۴۰۰
به مقدار ۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی که سال گذشته از سوی وزارت زراعت به منظور رسیده‌گی به افراد فقیر و متضرر از خشک‌سالی و کرونا در ولایت دایکندی تخصیص داده شده بود، با همکاری وزارت محترم مبارزه با حوادث طبیعی، به این ولایت منتقل و در گدام ریاست زراعت تخلیه شد.
امسال با توجه به شدت خشک‌سالی در ولایت دایکندی که در اثر آن در برخی مناطق مزارع گندم للمی و آبی از بین رفته است، مردم بیش‌تر به کمک‌های غذایی نیازمند هستند. ریاست زراعت دایکندی با توجه به این معضل، از نهاد‌های دولتی و دونر‌ها خواهان کمک‌های غذایی بیش‌تر شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها