۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۱۲:۴
۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

۱۷ جوزا ۱۴۰۰
به مقدار ۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی که سال گذشته از سوی وزارت زراعت به منظور رسیده‌گی به افراد فقیر و متضرر از خشک‌سالی و کرونا در ولایت دایکندی تخصیص داده شده بود، با همکاری وزارت محترم مبارزه با حوادث طبیعی، به این ولایت منتقل و در گدام ریاست زراعت تخلیه شد.
امسال با توجه به شدت خشک‌سالی در ولایت دایکندی که در اثر آن در برخی مناطق مزارع گندم للمی و آبی از بین رفته است، مردم بیش‌تر به کمک‌های غذایی نیازمند هستند. ریاست زراعت دایکندی با توجه به این معضل، از نهاد‌های دولتی و دونر‌ها خواهان کمک‌های غذایی بیش‌تر شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

آغاز توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر در دایکندی

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی موسسه ارتقای اجتماعی و با تمویل مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

بازگشت به خبرها