۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

naim.rezai
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۷ - ۱۲:۴
۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی به دایکندی رسید

۱۷ جوزا ۱۴۰۰
به مقدار ۵۰۰ متریک تن گندم خوراکی که سال گذشته از سوی وزارت زراعت به منظور رسیده‌گی به افراد فقیر و متضرر از خشک‌سالی و کرونا در ولایت دایکندی تخصیص داده شده بود، با همکاری وزارت محترم مبارزه با حوادث طبیعی، به این ولایت منتقل و در گدام ریاست زراعت تخلیه شد.
امسال با توجه به شدت خشک‌سالی در ولایت دایکندی که در اثر آن در برخی مناطق مزارع گندم للمی و آبی از بین رفته است، مردم بیش‌تر به کمک‌های غذایی نیازمند هستند. ریاست زراعت دایکندی با توجه به این معضل، از نهاد‌های دولتی و دونر‌ها خواهان کمک‌های غذایی بیش‌تر شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS