۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها