۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۵۵
Background image

نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در بلخ پایان یافت

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در شهر مزارشریف، مرکز ولایت بلخ، که با حضور گسترده بزگران، مالداران، تاجران و تولیدکنندگان داخلی برگزار شده بود، با موفقیت به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵
Background image

تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان خبر می‌دهند.
به گفته مسئولان، در ادامه این تلاش‌ها، پنج. . .

بازگشت به خبرها