۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها