۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها