۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۵۸
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سه پروژه پایپ‌سکیم در ولایت دایکندی

۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

سه پروژه ساختمانی پایپ‌سکیم (شبکه انتقال آب زراعتی) در ولسوالی‌های نیلی و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها شامل اعمار شبکه انتقال آب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۴۷
Background image

تطبیق واکسین حیوانی در ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ

۷ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور ارتقای صحت حیوانی و جلوگیری از شیوع امراض دامی، برنامه تطبیق واکسین حیوانی با همکاری دفتر پی‌آر‌بی و مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۱۱:۲۵
Background image

روند توزیع گندم و پول نقد به مهاجرین بازگشته به کشور در ولایت فاریاب آغاز شد

۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور رسیدگی به وضعیت مهاجرین عودت‌کننده، مراسم توزیع گندم و پول نقد با حضور معاون اداری ریاست‌الوزرا، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و شماری از مسئولان محلی ولایت. . .

بازگشت به خبرها