۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۹
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی و مشک‌های آلمونیمی برای دهقانان و مالداران در فراه

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای حمایت از دهقانان و مالداران و تقویت فعالیت‌های زراعتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۴
Background image

حاصلات ممپلی در ننگرهار ۱۱۱۵ متریک تُن برآورد شده است

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال در ده ولسوالی این ولایت، ممپلی در ۲۱۵۳ جریب زمین کشت شده است که بر اساس برآوردها، از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۳۵
Background image

رئیس زراعت تخار از فارم زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از فعالیت‌های فارم زراعتی این ولسوالی در بخش تولید و پیوند نهال‌های. . .

بازگشت به خبرها