۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۲۲
۴۵ کیلو متر سرک در لوگر از طریق پروژه کار در مقابل غذا جغل انداز می‌شود

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند، 45 کیلو متر سرک ولسوالی ارزه را به ولسوالی خوشی وصل می‌کند از طریق پروژه کار در  مقابل غذا جغل اندازی می‌گردد.
این سرک که طول آن ۴۷ کیلومتر بوده و ولسوالی ازره را با ولسوالی خوشی و بعدا به پل علم وصل می‌نماید و بودیجه این پروژه از پروسه کار در مقابل غذا، ریاست زراعت آبیاری و مالداری و پرداخت می‌گردد.
کار این پروژه ۶۰ درصد  تکمیل گردیده و در یک ماه آینده به اتمام می‌رسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها