۳۲۶ تُن تخم اصلاح‌شده به دهقانان لوگر توزیع می‌شود

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۱۱:۴۴
۳۲۶ تُن تخم اصلاح‌شده به دهقانان لوگر توزیع می‌شود

۱۵عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان ولایت لوگر را آغاز کرده است.
در این روند، ۳۲۶ متریک‌تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به ۶هزار و ۵۲۰ دهقان در سراسر ولایت لوگر توزیع می‌شود.
این تخم‌های اصلاح‌شده با هزینه بالاتر از چهارده میلیون افغانی تهیه شده و به شکل سبسایدی به دهقانان توزیع می‌شود. چهل درصد این هزینه از سوی دهقانان و شصت درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها