۳۰ هزار نهال در هفت ولسوالی پنجشیر غرس می‌شود

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۲ - ۱۲:۲۵
 ۳۰ هزار نهال در هفت ولسوالی پنجشیر غرس می‌شود

۲۲حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، با آغاز روند نهال‌شانی در این ولایت، گفته است که ۳۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر در مرکز و هفت ولسوالی پنجشیر امسال غرس می‌شود.
روند نهال‌شانی در پنجشیر، دیروز با برگزاری مراسم خاصی با حضور شماری از مقام‌های محلی و شهروندان پنجشیر در منطقه‌ دشتک ولسوالی عنابه آغاز شد.
کمال‌الدین نظامی والی پنجشیر، در این مراسم گفت که تنها غرس نهال برای سرسبزی کافی نیست، بلکه محافظت و مراقبت از نهال‌های غرس شده، اهمیت بیشتری دارد. او گفت که هرشهروند نظامی و ملکی باید یک نهال غرس کرده و از قطع خودسرانه درختان جلوگیری نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها