۳۰ تن از تکنیشن‌های القاح مصنوعی حیوانات پس از سپری کردن برنامه آموزشی کیت‌های مالداری دریافت کردند

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۹:۴۹
۳۰ تن از تکنیشن‌های القاح مصنوعی حیوانات پس از سپری کردن برنامه آموزشی کیت‌های مالداری دریافت کردند

 ۳۰ تن از تکنیشن‌های القاح مصنوعی حیوانات از ۱۴ ولایت کشور که برنامه آموزش‌های القاح مصنوعی حیوانات را  که به مدت دو هفته‌ که از سوی ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت در همکاری کمیته هالند راه‌اندازی شده بود فرا گرفتند فارغ شدند.
این تکنیشن‌ها  برای دو هفته آموزش دیدن و همزمان با دریافت سند فراغت کیت‌های خدمات مالداری را که شامل ۲۵ قلم وسایل می شود  نیز برای شان توزیع شد تا به ولایت‌ها رفته و برای مالداران عرضه خدمت نمایند.
در محفل فراغت این افراد مفتی ذاکر‌الله ‌ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، داکتر محمد ایوب احدی رئیس خدمات مالداری، محمدولی‌ وزیری مشاور مالداری مقام وزارت زراعت، داکتر فریدون قیومی رئیس کمیته هالند، مشاوران معینیت مسلکی و کارمندان کمیته هالند حضور داشتند.
در این محفل رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت در مورد اهمیت سکتور مالداری و اشخاص فارغ شده سخنرانی نموده تاکید کرد که با صداقت کامل به مالداران خدمت نمایند تا محصول با کیفیت و صحی به مردم تهیه گردد.
آقای ذاکر افزود:" جامعه سالم و صحتمند بستگی به داشتن حیوانات صحتمند و محصول باکیفیت می‌باشد، در صورت ای‌که محصول صحی از حیوانات بدست نیاید و درست پرورش و مراقبت نشوند، مردم نیز از امراض حیوانات مصوون نخواهند ماند، کمیته بالای شما از بودجه ملت مصرف کرده است تا به  مالداران خدمت نماید و  شما باید به نیازمندی‌های مردم رسیدگی نمائید".
داکتر فریدون قیومی رئیس کمیته هالند هدف از راه اندازی این برنامه آموزشی را  خدمت به مالداران جهت آوردن تغییر مثبت در زندگی شان عنوان نموده گفت:" این افراد آموزش دیده اند تا در ولایت‌های کابل، کنر، لوگر، بغلان، پروان، بلخ، کندز، پکتیکا، پکتیا، ننگرهار، بادغیس، میدان وردک و خوست فعالیت نموده و به مالداران در قسمت اصلاح نسل، واکسین، پرورش، تغذیه، تشخیص امراض و تداوی حیوانات فعالیت نمایند".
قابل ذکر است که  وزارت زراعت استراتیژی پنج ساله را برای انکشاف صنعت مالداری و زراعت تهیه نموده؛ که بخش بزرگی از این استراتیژی مربوط تغییر اصلاح نسل حیوانات می‌باشد تا محصولات مالداران افزایش یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه آموزشی مدیریت سبزخانه‌ها در ولایت فراه آغاز شد


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری مؤسسه «واسا»، برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش مدیریت سبزخانه‌ها برای ۸۰ تن امروز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

برگزاری جلسه در مورد احداث ۱۸ هکتار جنگل مصنوعی نهال بیر در ولایت لغمان


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان شرکت لوژستیکی ساختمانی زراعتی و مالداری رحمانزی و متخصصان بخش‌های مربوط، در خصوص. . .

بازگشت به خبرها