۲۶ فارم مرغداری در دو ولسوالی خوست جواز فعالیت قانونی دریافت کردند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۹:۴۷
۲۶ فارم مرغداری در دو ولسوالی خوست جواز فعالیت قانونی دریافت کردند

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست از طریق مدیریت عمومی مالداری، برای ۲۶ فارم مرغداری در دو ولسوالی این ولایت جواز فعالیت قانونی صادر کرد. این روند با هدف قانونی‌سازی فارم‌ها، تأمین سلامت مرغ‌ها و تقویت سکتور مالداری انجام شده است.
محمد ایوب خاورین، مدیر مرغ‌ها، ماهی‌ها و حشرات مفید در مدیریت عمومی مالداری مربوط به آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت خوست، از فارم‌های مرغداری در ولسوالی‌های اسمعیل‌خیل و مندوزی و نیز ځاځي میدان بازدید نموده و جواز فعالیت قانونی آنان را صادر کرد.
در جریان ارزیابی و نظارت از فارم‌ها، وی به فارم‌داران در زمینه تربیه و مدیریت درست فارم، حفظ صحت مرغ‌ها، رعایت اصول نظافت، تطبیق واکسین، کنترول درجه حرارت و رعایت معیارهای تغذیه و پاکیزگی، مشوره‌های تخنیکی و رهنمایی‌های مسلکی ارائه نمود.
براساس ارزیابی‌ها، وضعیت بیشتر فارم‌ها از لحاظ صحی رضایت‌بخش گزارش شده، اما برای شماری از فارم‌داران نیز توصیه‌هایی جهت اصلاح و بهبود وضعیت ارائه گردید.
مسئولان ریاست زراعت خوست می‌گویند که این نظارت‌ها و صدور جوازها نه‌تنها زمینه فعالیت قانونی فارم‌ها را فراهم می‌سازد، بلکه در بهبود صحت مرغ‌ها، افزایش تولیدات و تقویت بیشتر سکتور مالداری نیز نقش مهمی دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۹
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای حمایت از مالداران در ولسوالی کهسان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه مواشی، روند توزیع خوراکه حیوانی در ولسوالی کهسان ولایت هرات تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت تطبیق گردید.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بازاریابی برای تولیدکنندگان محصولات زراعتی در بدخشان

۴ جدی   ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی بازاریابی به‌منظور ارتقای ظرفیت تولیدکنندگان محصولات زراعتی، باغداری و مالداری در شماری از ولسوالی‌های ولایات بدخشان و تخار برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۵:۳۵
Background image

تکمیل مراحل استملاک پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تطبیق پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان، مراحل استملاک زمین‌ها و املاک واقع در مسیر پروژه توسط ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها