۲۵ جریب نخل خرما در فراه احداث شده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۶ - ۱۳:۴۳
۲۵ جریب نخل خرما در فراه احداث شده است

۱۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از طریق همکاری پروژه انکشاف باغداری افغانستان، ۲۵ جریب نخل خرما در این ولایت احداث کرده است.
هزینه احداث این نخلستان، به یک میلیون‌وهفت‌صدهزار افغانی می‌رسد.
مسوولان ریاست زراعت ولایت فراه می‌گویند، این نخل‌ستان‌ها برای پنج دهقان پیش‌قدم ایجاد شده است. قبل از احداث این نخل‌ها، به این دهقانان در باره نحوه‌ی نگهداری و پرورش نخل‌های خرما آموزش داده شده است.
هم‌چنان برای هرکدام این دهقانان وسایل برای رسیدگی به نخل‌ستان‌ها، مانند کود، سولر آفتابی، واترپمپ، کراچی، قیچی، لین برق نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها