۲۵ جریب باغ متراکم در بامیان ساخته می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۱/۷ - ۱۵:۲۰
۲۵ جریب باغ متراکم در بامیان ساخته می‌شود

۷حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار احداث باغ‌های متراکم از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری وزارت زراعت در این ولایت آغاز شده است.
این باغ‌ها که شامل سیب و ناک می‌شود، برای ۲۵ تن از باغداران واجد شرایط با هزینه سی میلیون و هشت‌صد‌هزار افغانی به کمک بانک انکشاف آسیایی در مرکز بامیان و ولسوالی‌های یکه‌ولنگ و شیبر ساخته می‌شود.
ریاست زراعت بامیان افزوده که برای احداث این باغ‌های متراکم به هر باغدار ۶۳۰ نهال نوع ترکی و یک بوجی کود کیمیاوی توزیع می‌شود. قرار است ۱۵ جریب در مرکز، پنج جریب در یکه‌ولنگ و پنج جریب دیگر در ولسوالی شیبر احداث شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۱:۲۱
Background image

توزیع وسایل زراعتی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی چمتال

۱۵ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی چمتال با همکاری دفتر آغاخان، روند توزیع وسایل زراعتی را برای شماری از دهاقین و باغداران علاقه‌مند به ایجاد حوض‌های پرورش ماهی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۳۲
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی در ولسوالی ورسج

۱۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار به‌منظور بلند بردن سطح حاصلات گندم در واحد زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، روند توزیع تخم بذری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۳۲
Background image

سروی و انتخاب مستفیدین پروژه‌های حبوبات و تخمیانجات سبزیجات در دایکندی

۱۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی روند سروی و انتخاب مستفیدین دو پروژه زراعتی را در شماری از ولسوالی‌های این ولایت تطبیق کرد. این برنامه‌ها با هدف حمایت از دهاقین و. . .

بازگشت به خبرها