۲۲۸ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان در زابل توزیع می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۵:۴۰
۲۲۸ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان در زابل توزیع می‌شود

۳ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع ۲۲۸ تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به چهار هزار و ۵۶۰ دهقان در ولایت زابل آغاز شد.
در جریان این روند، ۲۲۸ متریک تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به چهار هزار و ۵۶۰ دهقان در مرکز و تمام ولسوالی‌های زابل، به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد. ۶۰ درصد بهای این گندم‌های اصلاح‌شده‌ی بذری را وزارت زراعت و ۴۰ درصد دیگر را دهقانان دریافت‌کننده‌ی این بذرها می‌پردازند.
با توزیع این تخم‌های اصلاح‌شده، هزاران جریب زمین تخم اصلاح‌شده گندم کشت خواهد شد.
ریاست زراعت زابل می‌افزاید که هدف از توزیع این تخم‌های اصلاح‌شده، افزایش حاصلات گندم در سال آینده و حمایت از دهقانان است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها