۲۲۸ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان در زابل توزیع می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۵:۴۰
۲۲۸ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به دهقانان در زابل توزیع می‌شود

۳ قوس ۱۳۹۹
روند توزیع ۲۲۸ تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به چهار هزار و ۵۶۰ دهقان در ولایت زابل آغاز شد.
در جریان این روند، ۲۲۸ متریک تُن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به چهار هزار و ۵۶۰ دهقان در مرکز و تمام ولسوالی‌های زابل، به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد. ۶۰ درصد بهای این گندم‌های اصلاح‌شده‌ی بذری را وزارت زراعت و ۴۰ درصد دیگر را دهقانان دریافت‌کننده‌ی این بذرها می‌پردازند.
با توزیع این تخم‌های اصلاح‌شده، هزاران جریب زمین تخم اصلاح‌شده گندم کشت خواهد شد.
ریاست زراعت زابل می‌افزاید که هدف از توزیع این تخم‌های اصلاح‌شده، افزایش حاصلات گندم در سال آینده و حمایت از دهقانان است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها