۲۰ مزرعه‌ی نمایشی پنبه در بادغیس ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱/۱۷ - ۲۱:۳۲
۲۰ مزرعه‌ی نمایشی پنبه در بادغیس ساخته می‌شود


۱۷ حمل ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت بادغیس به هدف ایجاد ۲۰ مزرعه‌ی نمایشی پنبه، ۲۰۰ کیلو گرام پنبه‌دانه و یک تن کود کیمیایی یوریا را برای ۲۰ نفر دهقان در مرکز و ولسوالی‌های بادغیس توزیع کرد.
 هدف از ایجاد این مزرعه‌ها، ترویج کشت پنبه من‌حیث نبات صنعتی است. این نبات در سال‌های اخیر در بادغیس کم‌تر کشت می‌شود و این باعث برنامه‌ریزی وزارت زراعت برای ترویج این کشت است.
کشت و زراعت پنبه در ولایت بادغیس سابقه طولانی دارد اما به دلیل عوامل متعدد در این ولایت به صفر رسیده است.
ریاست زراعت بادغیس می‌گوید که ایجاد مزرعه‌های نمایشی جدید، سر آغاز احیای صنعت تولید و پرورش پنبه در ولایت بادغیس خواهد بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS