۱۶ قطعه نمایشی پخته در جوزجان احداث می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۶:۱۹
۱۶ قطعه نمایشی پخته در جوزجان احداث می‌شود

۶ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به هدف ترویج کشت پخته و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۶ قطعه نمایشی پخته را برای ۱۶ تن از دهاقین پیش‌قدم در قریه‌های مربوط مرکز شبرغان و ولسوالی‌های ده‌گانه این ولایت احداث می‌نماید.
این پروژه با همکاری کشور اوزبیکستان تطبیق می‌شود و هدف آن بلند بردن ظرفیت تولید و ترویج بهتر کشت پخته در ولایت جوزجان است. پخته به دلیل کیفیت عالی در این ولایت، به‌عنوان "طلای سفید" یاد می‌شود و از جایگاه اقتصادی خوبی در میان دهاقین برخوردار است.
دهاقین از همکاری ریاست زراعت در بخش تهیه تخم اصلاح‌شده پخته اظهار قدردانی کرده و خواهان ادامه حمایت‌ها در زمینه ترویج و توسعه کشت این نبات شدند.
ریاست زراعت جوزجان می‌گوید که این قطعات نمایشی می‌تواند نمونه خوبی برای دهاقین دیگر باشد تا از طریق آن با روش‌های بهتر و علمی‌تر کشت پخته آشنا شوند و میزان تولیدات خود را افزایش دهند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۲۰:۱۱
Background image

ورکشاپ آموزشی رهنمایی پلان تدارکاتی در وزارت زراعت برگزار شد

۷ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست امور کارکنان و ریاست تهیه و تدارکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یک ورکشاپ آموزشی را برای شماری از کارمندان مرکزی این وزارت برگزار کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۹:۵۶
Background image

تجلیل از روز مزرعه در کابل

 

۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی تحقیقات زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روز مزرعه را در فارم تحقیقاتی بینی‌حصار شهر کابل گرامی داشت.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۶:۵۷
Background image

وزیر زراعت: حل منازعات زمین و ارتقای ظرفیت کارمندان از اولویت‌های اساسی ما است

۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش

۳۰ ذوالقعده ۱۴۴۶ هـ.ق
ورکشاپ آموزشی ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، ملا عبدالظاهر امین. . .

BACK TO NEWS