۱۵۰ جریب زمین زراعتی در پغمان از خطر لغزش زمین و سیلاب مصون می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۹/۳۰ - ۱۵:۴۸
 ۱۵۰ جریب زمین زراعتی در پغمان از خطر لغزش زمین و سیلاب مصون می‌شود

۳۰ قوس ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با آغاز کار ساخت یک دیوار محافظتی در ولسوالی پغمان ولایت کابل، کار مصون‌سازی ۱۵۰ جریب زمین زراعتی و رساندن آب به ۲۳۰ خانواده را آغاز کرد.
عمرجان منگل رییس زراعت ولایت کابل می‌گوید: «این دیوار محافظتی به درازی ۲۳۰ متر و هزینه نزدیک به دو میلیون افغانی اعمار می‌شود که با تکمیل آن، حدود ۱۵۰ جریب زمین زراعتی، از خطر لغزش و سیلاب حفاظت می‌گردد.»

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۴:۲۱
Background image

مبارزه مؤثر با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ اجرا شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک عملیات جدی و مؤثر میخانیکی را برای مبارزه با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ راه‌اندازی کرد.
این عملیات در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۳:۱
Background image

بذر تخمیانه‌جات درختی به هدف گسترش فضای سبز در پنجشیر انجام شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به هدف گسترش جنگلات و فضای سبز، ۶۰ کیلوگرام تخم درخت بلوط و ۲۰ کیلوگرام تخم درخت بید روسی را در سطح ۲ هکتار زمین در ساحه کوه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۰:۱۶
Background image

جلسه نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت برگزار شد

جلسه‌ای به‌منظور نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل این وزارت، با حضور رؤسای مرکزی و شماری از کارمندان. . .

BACK TO NEWS