۱۵هزار کیلوگرام پیاز زعفران در کابل توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۵:۱۷
۱۵هزار کیلوگرام پیاز زعفران در کابل توزیع شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت کابل از توزیع ۱۵ هزار کیلوگرام پیاز زعفران در بسته‌های زراعتی به دهقانان خبر می‌دهد.
 این ریاست می‌گوید که هر بسته زراعتی شامل ٥٠٠ كيلوگرام پياز زعفران، سبد پلاستيكي، ماسك، قوطي المونيمي، دستكش، پتنوس نكلي، پنس و يك ليتر كود مايع بوده که به دهقانان زعفران‌کار در ولسوالي‌هاي کابل توزيع شده است.
هزينه مجموعي اين پروژه بیش از یک ميليون و ٩٥٨ هزار افغاني است كه از بودجه انكشافي وزارت زراعت تمويل مي‌شود.
گفتنی است که شیوه كشت زعفران نیز به دهاقين آموزش داده شده و قرار است ١٥ جريب زمين تحت کشت آن قرار گیرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها