۱۵هزار کیلوگرام پیاز زعفران در کابل توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۱ - ۱۵:۱۷
۱۵هزار کیلوگرام پیاز زعفران در کابل توزیع شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت کابل از توزیع ۱۵ هزار کیلوگرام پیاز زعفران در بسته‌های زراعتی به دهقانان خبر می‌دهد.
 این ریاست می‌گوید که هر بسته زراعتی شامل ٥٠٠ كيلوگرام پياز زعفران، سبد پلاستيكي، ماسك، قوطي المونيمي، دستكش، پتنوس نكلي، پنس و يك ليتر كود مايع بوده که به دهقانان زعفران‌کار در ولسوالي‌هاي کابل توزيع شده است.
هزينه مجموعي اين پروژه بیش از یک ميليون و ٩٥٨ هزار افغاني است كه از بودجه انكشافي وزارت زراعت تمويل مي‌شود.
گفتنی است که شیوه كشت زعفران نیز به دهاقين آموزش داده شده و قرار است ١٥ جريب زمين تحت کشت آن قرار گیرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها