۱۲۵ دهقان سبزی‌کار در هرات آموزش دیدند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۵/۷ - ۱۳:۵۹
۱۲۵ دهقان سبزی‌کار در هرات آموزش دیدند

۷ اسد ۱۳۹۸
ریاست‌ زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، به ۱۲۵ دهقان سبزی‌کار آموزش داد.

این برنامه آموزشی در باره‌ی چگونگی پرورش سبزیجات شامل بادنجان رومی، گلپی، کرم برگ و زردک و هم‌چنین مدیریت تلفیقی آفات سبزیجات و عملیات پس از برداشت به سبزی‌کاران ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان و غوریان ارایه شده است.
هدف از راه‌اندازی این برنامه آموزشی بلندبردن دانش تخنیکی دهقانان و مساعد ساخنتن زمینه برای شریک ساختن تجارب و تبادل افکار بین دهقانان و کارمندان ترویج بوده است. به دهقانان شرکت‌کننده در این برنامه، قبلاً تخم اصلاح شده سبزیجات و کود کیمیاوی نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها