۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در سمنگان صاحب کار می‌شوند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۶:۳
۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در سمنگان صاحب کار می‌شوند

۹سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، با ساخت سبزخانه‌های کوچک برای ۱۱۰ خانم زراعت‌پیشه در ولسوالی حضرت‌سلطان ولایت سمنگان، فرصت کاری ایجاد می‌کند.
ریاست زراعت ولایت سمنگان، می‌گوید که برای ساخت این سبزخانه‌ها به این زنان زراعت‌پیشه تخم سبزیجات مختلف‌النوع توزیع شده است. زنانی که این سبزخانه‌ها برای‌شان ساخته می‌شود، دارای کار و منبع عایداتی خواهند شد. آنان با فروش محصولات‌شان می‌توانند عاید مناسبی از این سبزخانه‌ها به‌دست بیاورند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۶
Background image

توزیع وسایل حلبی‌سازی برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در غور

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با همکاری مؤسسه افغان اید، برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در ولسوالی دولینه، وسایل حلبی‌سازی توزیع کرد.
این وسایل روز شنبه در. . .

BACK TO NEWS