۱۰ تن پیاز زعفران به دهقانان کابل توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۴ - ۹:۴۱
۱۰ تن پیاز زعفران به دهقانان کابل توزیع شد

۲۴ سنبله ۱۳۹۹
توزیع ۱۰ هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان ولایت کابل آغاز شد.
عمر‌جان منگل رییس زراعت کابل می‌گوید، این مقدار زعفران به ۲۰ دهقان در ۱۴ ولسوالی کابل و زراعت شهری توزیع می‌شود تا آنان در مزرعه‌های نیم‌جریبی نمایشی و ترویجی که از قبل تعیین شده است، بکارند.
او گفت که کشت و مراقبت از مزارع زعفران تحت نظر کارمندان فنی و مسلکی‌ ریاست زراعت کابل صورت می‌گیرد و به دهقان زعفران کار آموزش‌های مسلکی نیز داده می‌شود.
زعفران نبات پرحاصل و با بهای بلند است که در رشد اقتصاد دهقانان و رشد اقتصاد ملی نقش مهم دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها