یک کانال آبیاری در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ به بهره برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۳ - ۱۰:۲۵
یک کانال آبیاری در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ به بهره برداری سپرده شد

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تکمیل کار ساخت یک کانال آبیاری به همکاری موسسه CHA در ولسوالی نهرشاهی آن ولایت خبر می‌دهند.
این کانال آبیاری که در قریجات، شهرک وطنی، شهرک افغانیه  و سیاه گرد ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ به همکاری موسسه  CHA  به طول 1500متر  به گونه پخته ساخته شده است که  کار ساخت آن به پایان رسیده فعلآ آب در آن جریان دارد مردم و اهالی  قریجات  مربوط از آن استفاده نموده باعث خوشنودی تمام اهالی قریه گردیده.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها