یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی در کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
کندهار کې د ۲.۱ میلیونه افغانیو په لګښت یو معیاري چکډېم ګټې اخیستنې ته وسپارل شو

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت ذخایر آب، کاهش پیامدهای خشک‌سالی و رشد زراعت و مالداری، وزارت زراعت به تطبیق پروژه‌های جدید حفاظت و مدیریت آب ادامه داده است.
در همین راستا، یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی که از بودجه انکشافی وزارت زراعت و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار در ساحه باغ‌های خشک مزار بابا، ولسوالی شاولیکوت علیای ولایت کندهار اعمار شده بود، پس از تکمیل کار، طی مراسم ویژه‌ای به بهره‌برداری سپرده شد.
انجینر نورمحمد همکار از آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت کندهار اظهار داشت که این چک‌دم ۳۶ متر طول و ۱۰.۵ متر ارتفاع دارد و توانایی ذخیره‌سازی هم‌زمان ۲۰ تا ۳۰ هزار متر مکعب آب را دارا می‌باشد.
به گفته وی، هدف از اعمار این چک‌دم مهار آب‌های سیلابی ناشی از بارندگی، مبارزه با خشک‌سالی، فراهم‌سازی آب برای زراعت و مالداری در منطقه، حمایت از باشندگان محل و بلند بردن سطح آب‌های زیرزمینی است.
قابل یادآوری است که این چک‌دم در حالی به بهره‌برداری سپرده شده که ریاست زراعت کندهار هم‌اکنون در راستای مبارزه با کمبود آب و خشک‌سالی، کار ساخت دو چک‌دم دیگر را در ولسوالی‌های ژړۍ و شاولیکوت سفلی آغاز کرده و تلاش دارد مشکلات آبی دهقانان، مالداران و باشندگان محل را تا حد امکان کاهش دهد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها