یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۷ - ۱۳:۵۰
 یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در بلخ تجهیز شد

۲۷قوس ۱۳۹۸
یک مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در ولایت بلخ، از طریق ریاست زراعت این ولایت به همکاری برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، تجهیز شده است.
این مرکز با هزینه بیش از دوصد هزار افغانی با سی درصد سهم سکتور خصوصی و هفتاد درصد سهم وزارت زراعت تجهیز شده است. این مرکز پروسس در قریه علی‌آباد ولسوالی نهرشاهی مربوط به زنان زراعت‌پیشه است.
این مرکز ظرفیت پروسس پنج‌هزار و ۳۲۰ کیلوگرام انواعی از ترشی‌ها، یک‌‌هزار و ۱۲۵ کیلوگرام مربا، ۶۵۰ کیلوگرام آش، ۱۴۵ کیلوگرام مصاله‌ دیگ و ۶۸۰ کیلوگرام رُب را در یک سال دارد. این مرکز به طور اوسط سالانه ۵۳۲هزار و ۵۰ افغانی درآمد دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها