یک فارم تولید و تکثیر تخم‌های بذری در دهدادی ولایت به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۶ - ۱۵:۳۸

۲۶ جوزای ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت در جریان سفرش به ولایت بلخ، فارم خاصه‌پز را در ولسوالی دهدادی این ولایت به بهره‌برداری سپرد. این فارم برای تولید و تکثیر تخم‌های اصلاح‌شده فعالیت می‌کند.
این فارم در محدوده‌ی ۹۷۳ جریب و با دو فیز ساخته شده است. 
وزارت زراعت برای ساخت این فارم تولید و تکثیر تخم‌های اصلاح‌شده، ۱۱۰ میلیون افغانی هزینه کرده است.
این فارم می‌تواند در تولید بیش‌تر تخم‌های اصلاح‌شده، دهقانان ولایت بلخ و ولایت‌های همجوار را کمک کند.
وزارت زراعت سالانه به صورت سب‌سایدی ۱۰هزار متریک تن گندم اصلاح‌شده را به دهقانان توزیع می‌کند که در آینده تولیدات فارم تحقیقی و تولیدی خاصه‌پز نقش کلانی در رشد میزان کمک به دهقانان و تکثیر تخم‌های اصلاح‌شده خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها