یک دهقان در سرپل از دو‌ونیم جریب زمین، یازده ‌صد گرام زعفران گرفت

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۸ - ۱۵:۲۹
 یک دهقان در سرپل از دو‌ونیم جریب زمین، یازده ‌صد گرام زعفران گرفت

۱۸قوس ۱۳۹۸
علی‌محمد یک دهقان در ولایت سرپل، از مساحت دوونیم چریب زمین، یک‌ کیلو و صد گرام زعفران خالص به‌دست آورده است.
این دهقان که باشنده اصلی قریه «زیرچغد» ولسوالی سوزمه قلعه است، می‌گوید که از سه سال به این سو، زمین‌های خود را زعفران کشت می‌کند. او می‌افزاید که در سال‌های اول و دوم پس از کشت پیاز زعفران، نتوانست محصول زیادی به‌دست‌آورد، اما امسال توانسته یازده‌ صد گرام زعفران خالص به‌دست بیاورد.
علی‌محمد گفت که با به‌دست آوردن این محصول خالص، توانسته بخش مهمی از نیازمندی‌های خود را تامین کند. این دهقان درنظر دارد تا کشت زعفران را گسترش دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها