یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۰ - ۱۱:۴۴
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری از سوی ریاست زراعت جوزجان به بهرده‌برداری سپرده شد

20/7/1400
یک باب ساختمان سرپناه اضطراری به منظور نجات از تهدیدات سیلاب در ولسوالی خواجه‌دوکوه ولایت جوزجان که به همکاری مؤسسه انکشافی ملل متحد و صندوق جهانی محیط زیست توسط پروژه کاهش‌دهی خطرات ناشی از تغییر اقلیم (CDRRP)  وزارت زراعت با هزینه ۱۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۱۱۸ افغانی ساخته شده است، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان به بهره‌برداری سپرده شد.
 مردم ولسوالی خواجه‌دوکوه از ناحیه سرازیر شدن سیلاب، با خطرات جدی مواجه بودند که با ساخت این تعمیر، می‌توانند در شرایط اضطراری از آن به‌عنوان سرپناه و مکتب استفاده کنند.
این ساختمان در دو طبقه ساخته شده که دارای ۱۶ باب اتاق و یک حلقه چاه آب است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۱:۱۱
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه بگیرید و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشقدم در جوزجان

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم، برای ۳۰ تن از دهقانان پیشقدم در مرکز شبرغان و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱۵ دهقان در کاپیسا

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای ۱۵ تن از دهقانان مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی گندم و ترویج استفاده از تخم اصلاح‌شده بذری،. . .

BACK TO NEWS