یک‌باب فارم مرغ گوشتی در بازارک مرکز ولایت پنجشیر ایجاد شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۴:۵
یک‌باب فارم مرغ گوشتی در بازارک مرکز ولایت پنجشیر ایجاد شد

۱۱ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
یک باب فارم مرغ گوشتی با سرمایه گذاری سکتور خصوصی در بازارک مرکز ولایت پنجشیر در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت ایجاد شده است.
محمد امین دلیر یک‌تَن از شایقین سکتور مرغداری این فارم مرغ را به ظرفیت یک‌هزار قطعه مرغ در بهارک واقع بازارک مرکز ولایت پنجشیر ایجاد نموده است.
رئیس زراعت پنجشیر، از اقدام فارم‌دار ابراز خوشی کرده و سرمایه گذاری روی فعالیت‌ها که سبب رشد سکتور زراعت و مالدرای می‌شود مهم پنداشته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

بازگشت به خبرها