یکبار دیگر  از انتقال کچالوی خراب از پاکستان جلوگیری شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۳:۵۶
یکبار دیگر  از انتقال کچالوی خراب از پاکستان جلوگیری شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که مدیریت قرنطین نباتی در بندر تورخم از واردات ۳۵ متریک تُن کچالوی بی‌کیفیت و خراب جلوگیری کرده است.
این کچالوهای خراب از پاکستان به افغانستان انتقال داده می‌شد که پس از بررسی، معاینه و چک دوباره به پاکستان بازگردانده شد.
رئیس زراعت ننگرهار از تمام واردکننده‌گان و تاجران خواست تا به واردات محصولات باکیفیت و صحی توجه کنند. او تأکید کرد که در صورت هرگونه تخطی، مطابق اصول نافذه امارت اسلامی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت تا شهروندان کشور از بیماری‌های احتمالی در امان بمانند.
پیش از این نیز چندین بار کارمندان ریاست زراعت ننگرهار محصولات خراب و بی‌کیفیت وارداتی از پاکستان را دوباره به همان کشور بازگردانده بودند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۸
Background image

رئیس جدید ریاست ترانسپورت وزارت زراعت معرفی شد

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی غلام محمد حافظ احمد به‌حیث رئیس جدید ریاست ترانسپورت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معرفی و رسماً به کارش آغاز کرد.

در مجلس معرفی رئیس جدید ریاست ترانسپورت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۵
Background image

۹۰ رأس بز شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دلارام توزیع ‌می‌شود

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از برنامه توزیع ۹۰ رأس بز شیری برای ۹۰ خانواده مستحق در ولسوالی دلارام خبر داد. این بزها از سوی موسسه CHA تهیه شده و قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۹:۲۴
Background image

جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات در ولسوالی دلارام

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز، در منطقه دنگرآباد، در نتیجه تلاش‌ها و پیگیری‌های کارمندان ریاست زراعت ولایت نیمروز  این ولسوالی، هشت تن به اتهام قطع و از بین بردن بوته. . .

بازگشت به خبرها